Noordelijk
Bach
Consort

Vrienden/donateurs

De lange-termijnprogrammering van het Noordelijk Bach Consort getuigt van de ambitie van het ensemble. We blijven daarbij streven naar kwalitatief hoogstaande uitvoeringen, waarbij we ons richten op bijzondere werken van Bach en zijn tijdgenoten. We werkten samen met ervaren barokspecialisten en willen ons met onze nieuwe dirigent Wolfgang Lange doorontwikkelen in de barokke uitvoeringspraktijk. 

Hiervoor hebben we voldoende financiele middelen nodig. Bijdragen van vrienden en donateurs zijn daarom zeer welkom. U kunt een eenmalige donatie doen, maar we verwelkomen u ook graag als Vriend! 

 

Vriend worden

Voor minimaal € 50,- per jaar (hogere bedragen zijn natuurlijk welkom!) wordt u vriend van het NBC. U ontvangt daarvoor:

  • nieuwsbrieven met extra achtergrondinformatie over programma's, solisten en het NBC per mail toegestuurd.

  • Per concert twee kaartjes met € 5,- korting per kaartje (maximaal 2 per concert).

  • Gereserveerde plaats bij concert.

Aanmelden als vriend kan door bijgevoegd formulier in te vullen en te verzenden.

Het NBC is geregistreerd als culturele ANBI. Dit betekent dat uw bijdrage volledig kan worden afgetrokken in de belastingaangifte. Ons RSIN/fiscaal (identificatie) nummer is: 816647021. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina ANBI.

Doneren

Wilt u geen Vriend worden, maar wel een bijdrage leveren? Ook donaties zijn van harte welkom!

Een donatie kan worden overgemaakt naar:

NL54 INGB 0666051682 t.n.v. Stichting Noordelijk Bach Consort

Het NBC is geregistreerd als culturele ANBI. Dit betekent dat een gift volledig kan worden afgetrokken in de belastingaangifte. Ons RSIN/fiscaal (identificatie) nummer is: 816647021. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina ANBI.

Andere mogelijkheden

Als U andere mogelijkheden ziet om het Noordelijk Bach Consort financieel of anderszins te steunen willen we graag met U in contact komen. Dat kan door een mail met uw suggesties te sturen via ons contactformulier. We maken dan per omgaande een afspraak met U om aan uw idee vorm te geven.